V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a... Celý popis
Koupit za 323 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková
Doprava:
48 Kč
Skladem
323 Kč
Koupit za 323 Kč
Zelenina a luštěniny - Jednoduše & dokonale - Vaněk Roman, Vaňková Jana
Doprava:
72 Kč
Skladem
305 Kč
Koupit za 305 Kč
Jednoduše & dokonale Zelenina a luštěniny
Doprava:
54 Kč
305 Kč
Koupit za 305 Kč
Jednoduše & dokonale Zelenina a luštěniny - Roman Vaněk, Jana Vaňková
Doprava:
49 Kč
Skladem
309 Kč
Koupit za 309 Kč
Jednoduše & dokonale Zelenina a luštěniny - Roman Vaněk, Jana Vaňková
Doprava:
59 Kč
Skladem
360 Kč
Koupit za 360 Kč
Popis
V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů
Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí:
Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY.
Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu.
Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem
„krok za krokem“.
Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.
Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí:
Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY.
Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu.
Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem
„krok za krokem“.
Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2020 |
Autor | Roman Vaněk, Jana Vaňková |
Počet stran | 96 |
Výrobce | Prakul |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 775 gramů |
ISBN | 978-80-87737-48-4 |